fbpx

Tyverialarm på en go' måde!

Velkommen til!

Jeg hedder Stig, og det er mig der står bag Diotek Alarmteknik. Jeg har en uddannelse i bagagen som svagstrømsingeniør, og har interesseret mig for teknik og mekanik det meste af mit liv.

Var jeg heldig at få et elektrisk eller mekanisk stykke legetøj som dreng, så skulle det altid lige skilles ad som det første, for at undersøge hvordan det var strikket sammen, og hvad der var indeni. Virkede det stadig efter at have samlet det igen, så var glæden endnu større end for legetøjet i sig selv.
Som teenager kom interessen for elektronik, mekanik, cykler og motoriserede køretøjer til, men det er en anden historie…

Jeg bor ved Ishøj Strand med min bedre halvdel Lisa og vores søn Asger, og det er også herfra jeg driver min virksomhed.

Min erhvervsmæssige løbebane har gået gennem forskellige større virksomheder, hvor jeg har haft ansvaret for udvikling og drift af serversystemer, PC- og Mac-miljøer, tekniske installationer, netværk, sikkerhed samt in- og ekstern brugersupport, undervisning og en masse andet.

For et par år siden besluttede jeg mig for at sige mit faste job op, for at prøve noget nyt.
Jeg stod samtidig foran at skulle udskifte mit eget bedagede og defekte alarmsystem i huset, og brugte derfor en del tid på at finde noget, som skulle erstatte det gamle. Der gik lidt sport i det, og jeg foretog min egen lille screening af markedet, og købte nogle forskellige typer hjem fra udlandet og DK.

Én producent skilte sig ud, og opfyldte mine ønsker og krav til kvalitet, design, funktionalitet og naturligvis pris.

Da flere i bekendskabskredsen viste interesse, besluttede jeg, at de også skulle have glæde af mine erfaringer, så jeg købte et par stykker hjem, som blev installeret med stor succes.

På baggrund af dette, tog jeg den endelige beslutning, og kastede mig ud i det. Jeg lavede en aftale med producenten om at få tilpasset produkterne til vores danske marked, og begyndte herefter at importere.

Jeg er selvfølgelig helt klar over at konkurrencen på markedet for alarmsystemer er benhård.

Det domineres af nogle meget store og dygtige foretagener, men da jeg hurtigt landede et par ordrer hos husejere, som enten var eksisterende kunder hos dem – eller havde været det, og som ønskede at slippe for de månedlige gebyrer – og i øvrigt ikke var tilfredse med hvad de fik for deres penge, så fik jeg styrket min tro på, at projektet ville kunne lykkes.

Indehaver Stig Hülsen byder dig velkommen til Diotek alarmteknik, specialist i alarmsystemer til boliger og mindre erhverv

Sammenligner man de store og velkendte spillere på markedet med de store supermarkedskæder, så er Diotek bare en ganske lille købmandsbutik, men med den service og produktkendskab mange savner og efterspørger i dag.

Jeg henvender mig til dig, som sikkert også er møg træt af det generelle serviceniveau i DK, og som jeg selv, efterspørger venlig og personlig kontakt, udstrakt fleksibilitet, samt grundigt produktkendskab.

Diotek skiller sig bevidst ud fra mængden, og er helt uafhængig og fri for fordyrende mellemled etc. Det betyder, at jeg kan tilbyde dig et kvalitetsprodukt til rigtig god sikring af din bolig eller mindre virksomhed, til en yderst attraktiv pris. Du slipper samtidig for bindinger, udgifter til leje, samt uventede prisstigninger.

Det er desuden en fordel at eje og tage ansvar for sit eget alarmsystem. Det er ganske let og helt ukompliceret, og du kan selv sikre dig at alle funktioner fungerer som de skal – bl.a. ved selv at simulere indbrud med jævne mellemrum. Du vælger opkobling til alarmcentral og vagtordning fra, men som du sikkert allerede er enig med mig i – siden du overhovedet er havnet her – så erstattes dette langt hen ad vejen fint – og i mange tilfælde bedre – af hjælp fra gode naboer, fx via NaboNet.dk, politiet, venner og familie.

Batteriet i de forskellige sensorer skal naturligvis skiftes, men der går adskillige år imellem ved normal brug, og er det ikke noget du selv vil klare, så gør jeg det gerne for dig.

Vil du også have mulighed for at styre lys og varme, samt diverse elektronik på afstand, så er der også mulighed for det, da Dioteks systemer er mere end ‘bare’ et alarmsystem.

Anskaffelse af alarmsystem er en tillidssag, så er du kommende alarmejer, eller allerede har et system, som trænger til udskiftning, eller bare træt af månedlige udgifter til leje, så håber jeg du vil vise mig denne tillid.

Det vil glæde mig at høre fra dig!

Sejl med... og mod strømmen...

Har du spørgsmål?

Så ringer du bare til mig på +45 20 56 00 53 - eller klikker her

Diotek er et alarm- og teknikfirma, som tilbyder salg, installation og service, samt uafhængig rådgivning omkring både nye og ældre systemer til boliger og mindre virksomheder etc.

Diotek alarmteknik har adresse i Ishøj og betjener kunder i hele landet, dog primært på Sjælland
Scroll to Top