fbpx
Kvalitetsalarm DTA-3M fra Diotek alarmteknik
Billede fra produktionen

Markedet for alarmsystemer er overvældende, og det rigtige valg kan være meget svært. I forhold til pris og kvalitet spænder alarmmarkedet nemlig vidt. Der findes helt billige alarmsystemer, og systemer i den helt dyre ende.

Min tekniske baggrund som Svagstrømsingeniør, sikrer, at de systemer du finder på Dioteks hylder, alle er grundigt afprøvet og testet, og lever op til de krav man bør stille til moderne kvalitetsalarmer til private og mindre erhverv. 

Da Diotek selv køber og importerer direkte fra fabrikken, kan priserne samtidig holdes nede på et yderst attraktivt niveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten..   

Produkterne, som er kvalitetsalarmer til private og mindre erhverv, udvikles og fremstilles hos en af de førende virksomheder indenfor sikringsteknik, og tilpasses det danske marked for Diotek.
 

Virksomheden blev grundlagt i 2003, og fremstillingen sker i henhold til strenge kvalitetskrav – ISO9001:2000, og produkterne har opnået RoHSCE og FCC certificeringer, som blandt andet sikrer begrænsning af anvendelsen af visse farlige stoffer i elektrisk udstyr, og som sikrer beskyttelse af menneskers sundhed og miljø, herunder miljørigtig nyttiggørelse og bortskaffelse af affald.

Store dele af produktionen eksporteres til Vesteuropa, Nord- og Sydeuropa, samt Nordamerika, og de enkelte komponenter er designet så de vil passe fint ind i de fleste danske hjem. 

Se produkterne her:

Diotek er et alarm- og teknikfirma, som tilbyder salg, installation og service, samt uafhængig rådgivning omkring både nye og ældre systemer til boliger og mindre virksomheder etc.

Diotek alarmteknik har adresse i Ishøj og betjener kunder i hele landet, dog primært på Sjælland
Scroll to Top