Cookie politik

Når du besøger Dioteks hjemmeside https://diotek.dk, eller andre af de adresser siden er tilgængelig på, lagres der information om dit besøg.

Informationen lagres i såkaldte cookies, som er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende, for at kunne genkende den og gøre din oplevelse mere effektiv. Der er ingen personlige oplysninger gemt i Dioteks cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies kan ikke få adgang til din computer, smartphone eller andre apparater, ligesom cookies ikke kan indsamle information som du har liggende på din harddisk eller lignende.

Du accepterer cookies ved at klikke på ‘Ja tak!’, og fortsætter med at anvende hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan tjenesten benyttes. Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du fravælger cookies, kan der være funktionaliteter, som ikke virker.
 

Dioteks hjemmeside benytter session-cookies, persistent cookies, og tilsvarende teknologier. Session-cookies slettes når du lukker din browser. Persistent cookies er permanente og lagres på din enhed indtil de slettes. Persistent cookies slettes dog automatisk efter en periode, men fornyes hver gang du besøger websiden.

De fleste browsere accepterer cookies automatisk , men du kan modificere din browser til at afvise cookies, hvis du foretrækker det:

 
Du kan læse mere om cookies, eller hvordan du kan kontrollere eller slette dem, ved at anvende dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Til orientering er der enkelte tredieparts annoncenetværk, som tillader brugerne at tilpasse deres præferencer i forbindelse med internet-browsing:

Google Ads Settings
Facebook annonce indstillinger

 

Følgende cookies anvendes

Når du besøger Dioteks hjemmeside, giver du dit samtykke på at cookies lagres i din browser. Du kan eventuelt deaktivere cookies i browseren og besøge siderne alligevel, men du vil muligvis opleve en begrænset funktionalitet.

CookieConsent

Gemmer dit cookie-samtykke-valg, så du ikke behøver gentage det, hvis du besøger https://diotek.dk og undersider, en anden gang.
 

Google Analytics

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. 

I henhold til Googles retningslinjer for brug af Google Analytics, samles der ikke personlige informationer om dig. Dataene – som samles – lagres på Googles servere.

Google bruger data til analyse og måling for at forstå hvordan deres tjenester bruges. De kan f.eks. analysere data om dine besøg på deres websites for at optimere produktdesignet. Google bruger også data om de annoncer, du interagerer med, for at hjælpe annoncører med at forstå effektiviteten af deres annoncekampagner. De bruger en række værktøjer til at gøre dette, herunder Google Analytics. Når man besøger websites, der bruger Google Analytics, kan Google og en Google Analytics-kunde muligvis knytte oplysninger om din aktivitet fra dette website til aktivitet fra andre websites, der bruger vores annoncetjenester.

Her kan du læse mere om hvordan Google samler og beskytter data:

Privatlivspolitik – Google

Cookies fra Google Analytics er indstillet sådan at de slettes automatisk efter en periode, hvis man ikke returnerer til siden. Man kan vælge at beskytte sig mod al registrering i Google Analytics ved at installere et tillæg i browseren:

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

 

Privatlivspolitik

Formål

Formålet med indsamlingen af data, er at identificere dig som kunde, samt til at registrere dine eventuelle køb og betalinger, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender Diotek oplysningerne til at optimere services og indhold.

Det er udelukkende interesserede som udtrykkeligt har anmodet om det, som modtager nyhedsbreve om produktspecifikke emner. Der kræves kun almindelige personoplysninger, som navn og e-mail adresse. Er der derimod tale om et decideret kundeforhold, registreres – udover navn og e-mail – også adresse til bl.a. fakturering.

 

Dine rettigheder

Du har ret til:

  • at få indsigt i de oplysninger, Diotek har registreret om dig
  • at få rettet fejlagtige oplysninger om dig, hvis vi er enige i, at de er forkerte
  • at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
  • i visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Diotek er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i systemet.

Diotek benytter Mailchimp til opbevaring af data(navn og e-mail), og til udsendelse af mails. Diotek har en databehandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen, og er sikret jf. EU-standarder. Læs evt. mere om Privacy Shield-aftalen her og her.

Tilmeldingsproceduren til Dioteks nyhedsbrev benytter “double opt-in”. Det betyder, at du efter registrering modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrere sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så Diotek kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider, samt IP-adressen.

 

Kunde og faktureringsoplysninger er placeret hos firmaet Dinero, og beskeder i form af e-mails, er placeret hos one.com. Diotek har en databehandleraftale med alle tre virksomheder, som du til enhver tid kan få udleveret.

Diotek opbevarer dine oplysninger, så længe du ønsker at få nyheder og evt. være tilbagevendende kunde.

Du kan til enhver tid blive slettet som modtager af et eventuelt nyhedsbrev, såfremt du klikker på linket i den e-mail du modtog ved tilmeldingen.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde Diotek behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson: Stig Hülsen

Jægervangen 6, 2635 Ishøj

CVR: 38945920

Telefonnr.: 20 56 00 53

Mail: besked@diotek.dk

Website: https://diotek.dk

 
Scroll til toppen